Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L´Eau D´Issey - EDT TESTER

Brand: Issey Miyake
L'Eau D'Issey este o reflectare fidelă a creativității  lui Issey Miyake, strâns legată de valorile și dorintele sale. Exprimă personalitate și idei despre frumusete, libertate și bucurie  de viață.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

L'Eau D'Issey este o reflectare fidelă a creativității  lui Issey Miyake, strâns legată de valorile și dorintele sale. Exprimă personalitate și idei despre frumusete, libertate și bucurie  de viață. Este surprinzător, emoționant, seducator si fermecatoar.  Sursă de senzualitate  și prospețime a vieții. Aroma  feerică se dispersează  generos și  uimeste prin durabilitatea sa.

Compoziție

Cap

lotus, cyclamen, frezie

inimă

bujor, crin alb, garoafe

Fundație

tuberoza, osmantus, trandafir mosc