Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L`Eau D`Issey - EDT 50 ml + lapte de corp hidratant 100 ml

Brand: Issey Miyake
L´Eau D´Issey este o reflectare fidelă a creativității Issey Miyake, legată de valorile și cerințele sale. Își exprimă personalitatea, ideile de frumusețe, libertatea și bucuria vieții. Este… Descriere și parametrii

Descriere

L´Eau D´Issey este o reflectare fidelă a creativității Issey Miyake, legată de valorile și cerințele sale. Își exprimă personalitatea, ideile de frumusețe, libertatea și bucuria vieții. Este surprinzătoare, emoționantă, seducătoare și fermecătoare. Sursa senzualității și prospețimii vieții. 

Compoziție

Cap

lotus, cyclamen, frezie

inimă

bujor, crin alb, garoafe

Fundație

tuberoza, osmanthus, trandafir