Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L´Eau D´Issey Pour Homme Summer 2016 - EDT

Brand: Issey Miyake
Issey Miyake lanseaza anual editie limitata parfum L´Eau D`Issey, care pentru 2016 este numit L`Eau D`Issey Pour Homme Vara 2016 ediție nouă vară creată de artistul Michelle McKinney și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Issey Miyake lanseaza anual editie limitata parfum L´Eau D`Issey, care pentru 2016 este numit L`Eau D`Issey Pour Homme Vara 2016 ediție nouă vară creată de artistul Michelle McKinney și parfumier Alberto Morilllas. Parfumul este proaspat, fructat-lemnoase. Deschide coarde kiwi, grapefruit si coriandru. Inima este format din ananas și nucșoară. Fundația completează vetiver și chiparos.

 

Parfum a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

grapefruit, kiwi, coriandru

inimă

ananas, nucșoară

Fundație

chiparos, vetiver

zile
:
ore
:
minute
:
secunde