Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L´Envol De Cartier - EDP

Brand: Cartier
În vara anului 2016 el a creat un brand lider parfumeur Cartier Mathilde Laurent nou parfum oriental lemnoase pentru bărbați L´Envol De Cartier . Practic veți găsi miere, nectar al zeilor care o face… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

În vara anului 2016 el a creat un brand lider parfumeur Cartier Mathilde Laurent nou parfum oriental lemnoase pentru bărbați L´Envol De Cartier . Practic veți găsi miere, nectar al zeilor care o face mirosul câștigat culoarea lui de aur strălucitoare. Tot ceea ce note complementului fine de mosc, iris si paciuli.

Compoziție

Cap

Patchouli

inimă

mosc, iris

Fundație

miere, lemn de guaiac

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde