Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L` Homme - EDT 60 ml + balsam după ras 50 ml + gel de duș 50 ml

Acest parfum aparține aromelor clasice pentru bărbați, în 1974 a devenit parfumul anului FIFI. Tonurile picante adaugă extracte de parfum de cuișoare, salvie și rozmarin. Aroma se bazează pe ambre… Descriere și parametrii

Descriere

Acest parfum aparține aromelor clasice pentru bărbați, în 1974 a devenit parfumul anului FIFI. Tonurile picante adaugă extracte de parfum de cuișoare, salvie și rozmarin. Aroma se bazează pe ambre puternice, vetiver, fasole Tonka și lemn de santal. Un adevărat bărbat nu lasă nimic la voia întâmplării și cu parfumul Yves Saint Laurent L’Homme este întotdeauna perfect pregătit pentru toate situațiile.

Compoziție

Cap

lamaie, ghimbir

inimă

piper alb, viorele, flori de busuioc

Fundație

vetiver, lemn de cedru, boabe tonka, lemn de santal

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde