Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L’Homme Ideal Cologne - EDT

Brand: Guerlain
Marca Guerlain a introdus  în 2015  pe piata  parfumul pentru bărbați L’Homme Ideal Cologne .  Aparține  grupului de parfumuri citrice-lemnoase, destinate pentru bărbații independenți. Răsfățați-vă … Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Marca Guerlain a introdus  în 2015  pe piata  parfumul pentru bărbați L’Homme Ideal Cologne.  Aparține  grupului de parfumuri citrice-lemnoase, destinate pentru bărbații independenți. Răsfățați-vă  cu parfumul  captivant L’Homme Ideal Cologne.

Compoziție

Cap

piper roz, grapefruit, bergamot, portocala

inimă

migdale, neroli

Fundație

mosc alb, vetiver

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde