Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L´Homme Ultime - EDP

L`Homme Ultime este parfum bărbătesc de la Yves Saint Laurent pentru anul 2016. Parfum El a inspirat de omul modern, care trăiește la maxim și este el însuși. Întreaga compoziție este dominată de… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

L`Homme Ultime este parfum bărbătesc de la Yves Saint Laurent pentru anul 2016. Parfum El a inspirat de omul modern, care trăiește la maxim și este el însuși. Întreaga compoziție este dominată de note de trandafir, care dau compoziția de prospețime și putere. O combinație excepțională de trandafiri, împreună cu condimente și lemn creează o compoziție echilibrată, pentru a aduce laolaltă tonuri neobișnuite și ingrediente clasice.

Compoziție

Cap

cardamom, ghimbir, grapefruit

inimă

salvie, trandafir, muscata

Fundație

vetiver, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde