Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Nuit De L´Homme L´Intense - EDP

parfum seducator pentru bărbați La Nuit De L´ Homme L´ Intense de brand Yves Saint Laurent vă atrag atenția de acorduri orientale care reprezinta virilitate si putere. tonuri blânde de flori sunt… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

parfum seducator pentru bărbați La Nuit De L´ Homme L´ Intense de brand Yves Saint Laurent vă atrag atenția de acorduri orientale care reprezinta virilitate si putere. tonuri blânde de flori sunt completate de vanilie si salvie. Baza este de paciuli ascunse și boabe de tonka. O cinci marcă adaugă sticlă de parfum de culoare chihlimbar.

 

Parfum a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

iris, violet

inimă

vanilie, salvie

Fundație

paciuli, boabe de tonka

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde