Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Nuit Trésor - EDP

Brand: Lancome
Parfumul este o reflectare a originalului numit Tresor 1990. Compoziția sa actioneaza ca un afrodisiac dragoste poțiune. "Nasul tau" din spatele acestui parfum este Christophe Raynaud și Amandine… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Parfumul este o reflectare a originalului numit Tresor 1990. Compoziția sa actioneaza ca un afrodisiac dragoste poțiune. "Nasul tau" din spatele acestui parfum este Christophe Raynaud și Amandine Marie. Arată Chipurile partea întunecată de trandafiri și se amestecă de negri a crescut cu Tahitian de vanilie orhidee. Parfum conține, de asemenea acorduri naturale insence, papirus, patchouli, litchi și trufe. Face a devenit Penelope Cruz și Ilay Kurelović.

Acesta a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

pară

inimă

Rose, orhidee

Fundație

trufe, litchi, patchouli, Insense, papirus

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde