Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lacoste Pour Femme - EDP 50 ml + lapte de corp 100 ml

Brand: Lacoste
Lacoste Pour Femme a fost creat pentru o femeie care are o atractie minunată și farmec. Pentru o femeie care are curajul de a dezvălui emoțiile și a-si împărtăși sentimentele . Femeia Lacoste este… Descriere și parametrii

Descriere

Lacoste Pour Femme a fost creat pentru o femeie care are o atractie minunată și farmec. Pentru o femeie care are curajul de a dezvălui emoțiile și a-si împărtăși sentimentele . Femeia Lacoste este mai atractivă decât frumoasă, radiantă și minunată, dar nu încercă să flirteze și să seducă cu orice preț. Acest lucru o face pentru cei mai mulți bărbati foarte atractivă. 

Parfumul a fost lansat in anul 2003.

Compoziție

Cap

piper, frezie, mere

inimă

viorele, heliotrop, iasomie, hibiscus, trandafiri

Fundație

labdanum, lemn de cedru, catifea, lemn de santal, tămâie

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde