Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Encre Noire A L`Extreme - EDP TESTER

Brand: Lalique Cod: pTESTER1843
Variante produs (1):

Descriere

Encre Noire AL´Extreme este un parfum aromatic pentru bărbați. Capul este fabricat din bergamot, rășină și chiparos. În inimă este un vetiver, un iris și o tămâie. Compoziția închide combinația de patchouli, lemn de santal benzoin.

Piața a fost lansată în 2015.

 

Compoziție

Cap

bergamot, rășină, eleme, cipru

inimă

Haitian vetiver, vetiver, rădăcină de iris, tămâie

Fundație

patchouli, lemn de santal, benzoin

Parametrii

Origine
Franceză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Lalique

René Jules Lalique sa nascut in 1860 in Franta. Tatăl său a lucrat ca agent de afaceri Paris. În 1872 a început studiile la René Intră College Turgot, unde a studiat desenul sub îndrumarea Justin Marie Lequien. După moartea tatălui său, Rene a început să lucreze ca ucenic în Goldsmith si bijuterii. Lalique este un brand cu o istorie lungă. Prima ediție datează din 1931 și parfumuri Lalique sunt create în colaborare cu parfumier Nathalie Lorson, cum ar fi, Jean-Claude Ellena, Bertrand Duchaufour și multe alte nume bine-cunoscute. Descoperiți senzual Orient în miros Lalique femeilor, care este dotat cu seducătoare maxim.

...Mărimi
Lalique
zile
:
ore
:
minute
:
secunde