Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L`Insoumis - EDT

Brand: Lalique
Acest parfum este facut din ingrediente de înaltă calitate. Este un carismatic și elegant. Principalele arome sunt bergamot, busuioc și rom. În inima de lavanda, piper negru si salvie. Baza este… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Acest parfum este facut din ingrediente de înaltă calitate. Este un carismatic și elegant. Principalele arome sunt bergamot, busuioc și rom. În inima de lavanda, piper negru si salvie. Baza este haitiene tonuri vetiver, patchouli, mușchi și lemn.

Compoziție

Cap
bergamotă, rom, busuioc
inimă
lavanda, piper negru, salvie
Fundație
Haitiană vetiver, paciuli, tonuri de lemn, mușchi
zile
:
ore
:
minute
:
secunde