Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Vie Est Belle L`Éclat - EDP TESTER

Brand: Lancome
La Vie Est Belle L´Éclat este un parfum oriental-floral pentru femei de Lancome, creat în 2017. Originile sale sunt Anne Flipo și Dominique Ropion. În introducerea sa veți simți bergamotul, mandarina… Descriere și parametrii

Descriere

La Vie Est Belle L´Éclat este un parfum oriental-floral pentru femei de Lancome, creat în 2017.

Originile sale sunt Anne Flipo și Dominique Ropion. În introducerea sa veți simți bergamotul, mandarina și frezarea. Apoi veți fi orbit de o combinație de iasomie, floare de portocal, iris și flori albe. La sfarsit, lemn de santal este distribuit impreuna cu patchouli si vanilie.

Compoziție

Cap
bergamota, mandarina, frezie
inimă
flori de portocale, flori albe, iasomie, iris
Fundație
lemn de santal, patchouli, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde