Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Vie Est Belle L`Éclat - EDP

Brand: Lancome
La Vie Est Belle L´Éclat este parfumul oriental-floare pentru femeile Lancome, creat în 2017. Este format din Anne Flipo și Dominique Ropion. În introducerea ei veți simți bergamota, mandarina și… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

La Vie Est Belle L´Éclat este parfumul oriental-floare pentru femeile Lancome, creat în 2017.

Este format din Anne Flipo și Dominique Ropion. În introducerea ei veți simți bergamota, mandarina și frezarea. Apoi veți uimi asocierea de iasomie, floare de portocal, iris și flori albe. În cele din urmă, se va dezvolta lemn de santal, împreună cu patchouli și vanilie.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarina, frezie

inimă

flori de portocale, flori albe, iasomie, iris

Fundație

lemn de santal, patchouli, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză