Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eclat De Fleurs - EDP TESTER

Brand: Lanvin
Gentle, bucuros și senzual, acesta este noul parfum Eclat De Fleurs de la Lanvin pentru 2015. O compoziție strălucitoare plină de tonuri jucăușă și plină de bucurie vă oferă energie nouă. Compoziția… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Gentle, bucuros și senzual, acesta este noul parfum Eclat De Fleurs de la Lanvin pentru 2015. O compoziție strălucitoare plină de tonuri jucăușă și plină de bucurie vă oferă energie nouă. Compoziția plăcută se deschide cu un parfum proaspăt care se amestecă lent cu trandafir delicat, iasomie și frezare. Toate acestea sunt completate de o aromă de lemn de santal crem și de mosc alb.

Compoziție

Cap

pară

inimă

trandafiri, frezie, iasomie

Fundație

lemn de santal, mosc alb p>

Parametrii

Origine
Franceză