Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Le Parfum L´Eau Couture - EDT

Brand: Elie Saab
Elie Saab Couture L'Eau este un parfum senzual proaspat care creează legătură magică între femeie și natură. Parfumul surprinde înflorirea naturii într-un mediu urban de primăvară. Parfumul… Descriere și parametrii

Descriere

Elie Saab Couture L'Eau este un parfum senzual proaspat care creează legătură magică între femeie și natură. Parfumul surprinde înflorirea naturii într-un mediu urban de primăvară. Parfumul sofisticat L'Eau Couture este caracterizat prin rafinament excelent.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

migdale

inimă

florii de portocal

Fundație

vanilie

Parametrii

Origine
Arabă și orientală

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde