Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Legend Pour Femme - EDP

Brand: Mont Blanc
Legenda Pour Femme dupa marca Mont Blanc este un proaspat, floral-lemnos parfum pentru femei extraordinare intensive. Această ediție specială a devenit succesorul popularului Legend parfum în 2011.… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Legenda Pour Femme dupa marca Mont Blanc este un proaspat, floral-lemnos parfum pentru femei extraordinare intensive. Această ediție specială a devenit succesorul popularului Legend parfum în 2011. Acest parfum a fost inspirat de eleganta clasica femei de neuitat place. Grace Kelly, Ingrid Bergman, Greta Garbo și Marlen Dietrich.

Acesta a fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap

neroli, pere, portocale

inimă

crin de vale, iasomie, flori de portocale

Fundație

vanilie, mosc, note lemnoase

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde