Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Les Délices De Nina - EDT

Brand: Nina Ricci
Parfum pentru femei Nina Ricci Les Délices De Nina este inspirat dulciuri, fructe suculente si bomboane. Un parfum jucaus Les Delices de Nina este destinat tuturor femeilor care doresc să îndulci… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfum pentru femei Nina Ricci Les Délices De Nina este inspirat dulciuri, fructe suculente si bomboane. Un parfum jucaus Les Delices de Nina este destinat tuturor femeilor care doresc să îndulci timpul săptămânii. Ei doresc să încerce ceva nou, neobișnuit și de inspirație. Acest amestec suculent deschide cu arome de mandarina proaspete și lămâie. Inima amestecuri note dulci de caramel, căpșuni, mere și iasomie. Incheierea de acorduri creeaza o atingere subtila de zmeura, vanilie, mosc si pralina.

Compoziție

Cap

mandarínka, citrón

inimă

caramel, căpșuni, mere, iasomie

Fundație

zmeură, trufe, mosc alb, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză