Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Light Blue - Cremă de corp hidratantă

Light Blue este un parfum uimitor, copleșitor și irezistibil ca bucuria de a trăi. Parfumul fermecător și fascinant este plin de farmec și seducere feminină. Cu prima respirație veti simti "parfum… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Light Blue este un parfum uimitor, copleșitor și irezistibil ca bucuria de a trăi. Parfumul fermecător și fascinant este plin de farmec și seducere feminină. Cu prima respirație veti simti "parfum viu de" mere Granny Smith, parfum tanăr si spumant de lămâie siciliană și culorile albastre de flori. Parfumul clar de bambus, în centrul său, adaugă iasomie si trandafir alb. După care recunoasteti un miros specific de mosc, aducând un sentiment omniprezent de prospețime, cedru si ambra seducatoare. Light Blue este un parfum revigorant potrivit în special pentru vară.

Parfumul a fost lansat in 2001.

Compoziție

Cap

Lamaie siciliană, măr verde Granny Smith 

inimă

iasomie, bambus, trandafiri albi

Fundație

lemn de cedru, chihlimbar si mosc