Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Light Blue - Gel de duș

Albastrul deschis este un parfum senzațional, uimitor și irezistibil, ca bucuria vieții. Fermecător și fascinant de parfum plin de farmec și seducție. La prima respirație veți observa "mirosul viu"… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Albastrul deschis este un parfum senzațional, uimitor și irezistibil, ca bucuria vieții. Fermecător și fascinant de parfum plin de farmec și seducție. La prima respirație veți observa "mirosul viu" al Granny Smith, un miros tânăr și spumante de lamaie siciliană și culoarea clopotelor albastre. Jasmine și trandafiri albi completează mirosul clar de bambus în inima ei. Apoi, veți recunoaște mirosul specific de mosc, aducerea sentimentului mereu prezent de prospețime, cedru și chihlimbarul seducător. Albastru deschis este un parfum răcoritor, potrivit mai ales pentru vară.

Parfumul a fost lansat în 2001.

Revista noastră vă va spune mai multe despre acest parfum.

Compoziție

Cap

Lamaie siciliana, verde Granny Smith Apple, clopot

inimă

iasomie, bambus, trandafiri albi

Fundație

lemn de cedru, chihlimbar si mosc