Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Light Blue Pour Homme - Deodorant solid 

Parfumul pentru bărbați Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme este destinat bărbaților care sunt aproape de sufletul Mediteranei și emană senzualitate fermecătoare. Domenico Dolce și Stefano Gabbana… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfumul pentru bărbați Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme este destinat bărbaților care sunt aproape de sufletul Mediteranei și emană senzualitate fermecătoare. Domenico Dolce și Stefano Gabbana își explică conceptul: „Light Blue Pour Homme a fost făcut pe măsura bărbatului Dolce & Gabbana, un bărbat care se preocupă de el însuși, se bucură de sport și are un stil modern seducător pentru împrejurimile sale. Aroma este formată din tonuri mediterane proaspete, picante și senzuale, pe care le considerăm a fi cel mai seducător loc din lume ".

 

Compoziție

Cap

mandarine, grapefruit, bergamot

inimă

ienupăr, piper, lemn de trandafir

Fundație

mosc, coaja de stejar

zile
:
ore
:
minute
:
secunde