Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Love Story - deodorant spray

Brand: Chloé
Antiperspirant spray Love Story completează o serie de parfumuri de la Love Story "casa de moda" Chloe. Parfum este inspirat de o poveste de dragoste care are loc în romantic la Paris, în cazul în… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Antiperspirant spray Love Story completează o serie de parfumuri de la Love Story "casa de moda" Chloe. Parfum este inspirat de o poveste de dragoste care are loc în romantic la Paris, în cazul în care sclipește închizătoare dragoste pe Pont des Arts. Noul parfum va simți ca și cum ai fi încă la Paris.
Perfumérka Anne Flipo a creat acest parfum nou de dragoste si romantism. Ea a facut echipa cu o compozitie floral care explorează floare de portocal subconștient. Aroma este curat și proaspăt, conține un dram de neroli si iasomie din Madagascar.
Fața de parfum este o actriță franceză Clémence poemă. Spotul a fost filmat cu Melanie Laurent.

Acest produs a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

neroli

inimă

Jasmine flori oranžovníku

Fundație

cedru, mosc

Parametrii

Origine
Franceză