Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Love Story - EDP

Brand: Chloé
Apă parfum Love Story de la  "casa de moda" Chloe este inspirată de povestea de dragoste care are loc în romanticul  Paris, unde  stralucesc lacatele dragostei pa podul Pont des Arts. Cu noul  parfum… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Apă parfum Love Story de la  "casa de moda" Chloe este inspirată de povestea de dragoste care are loc în romanticul  Paris, unde  stralucesc lacatele dragostei pa podul Pont des Arts. Cu noul  parfum va veti simti  de parca ati fost mereu in Paris.
Anne Flipo creat acest parfum  de dragoste si romantism.  L-a unit cu o compoziție florală  care exploreaza  subconstientul florilor  de portocal.  Aroma este curat și proaspătă, include un dram de neroli si iasomie din Madagascar.
Fața  parfumului  este  acrita franceza  Clémence Poésy. Publicitatea a fost filmata cu Mélanii Laurent.

Acest produs a fost lansat  pe piață în 2014.

Compoziție

Cap

neroli

inimă

jasmin, flori de portocal

Fundație

cedru, mosc

Parametrii

Origine
Franceză