Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ma Vie Pour Femme - EDP 75 ml + lapte de corp 200 ml

Brand: Hugo Boss
Parfumul Hugo Boss Ma Vie Pour Femme prezintă o femeie puternică și independentă, care nu se teme să își asume riscuri. Compozitia parfumului este compusă din trei părți. Prima parte simbolizează… Descriere și parametrii

Descriere

Parfumul Hugo Boss Ma Vie Pour Femme prezintă o femeie puternică și independentă, care nu se teme să își asume riscuri. Compozitia parfumului este compusă din trei părți. Prima parte simbolizează modernitatea, a doua feminitatea si  a treia parte increderea. Parfumul Boss Ma Vie Pour Femme se deschide cu note proaspete de flori de cactus, care prezintă modernitatea. Simpla atingere blândă de trandafiri delicati, iasomie si frezie reflectă feminitatea. Această compoziție magnifică este completată de lemnul cald de cedru, care sunt o reflectare a încrederii. Parfumul Hugo Boss Ma Vie Pour Femme este un parfum fermecător pentru femei.

 

Parfum a fost lansat în anul 2014.

Compoziție

Cap

floare de cactus

inimă

trandafir, iasomie, frezie roz

Fundație

note lemnoase, cedru