Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aoud S - EDP

Brand: Mancera
Aoud S marca Mancera este un parfum floral-lemnos pentru femei. Capul este compus din bergamot, cuisoare si scortisoara. Floral inima este compus din trandafir, violete, ylang-ylang si iasomie. Baza… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Aoud S marca Mancera este un parfum floral-lemnos pentru femei. Capul este compus din bergamot, cuisoare si scortisoara. Floral inima este compus din trandafir, violete, ylang-ylang si iasomie. Baza este dominat de Agarwood, piele si mosc alb.

 

Nasul acestui parfum este Pierre Montale . Acesta a fost lansat în 2011.

Compoziție

Cap

bergamot, cuisoare, scortisoara

inimă

trandafir, violet, ylang-ylang, iasomie

Fundație

agarwood (OUD), piele, mosc alb

Parametrii

Origine
Franceză