Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Manifesto L´Elixir - EDP

Parfum intens și pasional de Yves Saint Laurent Manifesto L'Elixir este o alchimie reală. Note dulci de vanilie, aroma proaspata de citrice, pulbere aroma delicată și note florale ușoare ale unui… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfum intens și pasional de Yves Saint Laurent Manifesto L'Elixir este o alchimie reală. Note dulci de vanilie, aroma proaspata de citrice, pulbere aroma delicată și note florale ușoare ale unui parfum minunat dezvăluie atitudinea interioară a femeilor. Manifest L'Elixir se deschide ochii septembrie șocat și apoi viața cu susul în jos.

Compoziție

Cap

mandarin, bergamota

inimă

heliotrop, iasomie, tuberoza

Fundație

vanilie, ambroxane, lemn cașmir

Parametrii

Origine
Franceză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde