Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Daisy Dream Kiss - EDT

Brand: Marc Jacobs
parfum Ethereal Daisy vis sărut Marc Jacobs pentru femei. Un parfum floral-fructat este ca un sarut lumina pe buze. Parfumul miroase dupa buzele lingere, coacaze negre, grapefruit si ananas. Aerul… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

parfum Ethereal Daisy vis sărut Marc Jacobs pentru femei. Un parfum floral-fructat este ca un sarut lumina pe buze. Parfumul miroase dupa buzele lingere, coacaze negre, grapefruit si ananas. Aerul poarta frezie, iasomie și rubarbă. Memoria va rămâne ambroxane, mosc si cedru.

piață parfum în 2017, a declarat Amandine Clerc-Marie.

Compoziție

Cap
coacăz negru, grapefruit, ananas
inimă
frezie, iasomie, rubarbă
Fundație
ambroxane, mosc, cedru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde