Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mercedes-Benz Club Fresh - EDT

Brand: Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Fresh este un parfum revigorant de lumina pentru barbati create de parfumierul Olivier Crespo. Impresionant prin designul futurist, sticla cu o reflexie metalic. În parfum de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Mercedes-Benz Fresh este un parfum revigorant de lumina pentru barbati create de parfumierul Olivier Crespo. Impresionant prin designul futurist, sticla cu o reflexie metalic. În parfum de introducere Calmeaza note delicate de fructe de bergamota, mere și pere. Ele sunt în armonie perfectă cu tonuri de salvie, lavanda si aerisit. Puterea de parfum adauga cedru, mosc si ambroxane.

 

Parfum a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

bergamota, mar verde, pere

inimă

salvie, lavanda, tonuri aerisite

Fundație

cedru, mosc, ambroxane

zile
:
ore
:
minute
:
secunde