Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Forever Classic Never Boring for Him- deodorant cu pulverizator

Brand: Mexx
Lăsați-vă fermecași de noul parfum clasic, atemporal Mexx Forever Classic Never Boring. Aroma masculină vă va surprinde cu un amestec de ingrediente clasice și neașteptate - o combinație unică de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Lăsați-vă fermecași de noul parfum clasic, atemporal Mexx Forever Classic Never Boring. Aroma masculină vă va surprinde cu un amestec de ingrediente clasice și neașteptate - o combinație unică de bergamota, lemn de cedru și rozmarin. Descoperiți clasica atemporală, care nu se demodează și vă accentuiază personalitatea.

Aroma a fost lansată pe piață în anul 2018.

Compoziție

Cap

bergamot, grapefruit roz, lămâie, portocala roșie, fructe caju.

Inimă

rozmarin, iasomie, eucalipt, mușchi

Fundație

lemn de cedru și santal, patchouli, chihlimbar (ambră)

zile
:
ore
:
minute
:
secunde