Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Man - EDT

Brand: Mexx
Parfumul Man  este destinat  pentru tineri, cu  o imagine modernă și  elegantă.  Bărbatul  admirator de acest parfum privește viața prin prisma pozitivă - e optimist. Un barbat temperamental și… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfumul Man  este destinat  pentru tineri, cu  o imagine modernă și  elegantă.  Bărbatul  admirator de acest parfum privește viața prin prisma pozitivă - e optimist. Un barbat temperamental și exceptional  care primeste calm orice provocare a vietii. Primele picături de parfum  va calmeaza  ca un duș răcoritor  cu o atingere ușoară exotica  și provoaca   niste imagini  de mare  albastra minunata si  limpede , care au aceiasi culoare     ca  si acest parfum.

Parfumul  a fost lansat în anul 2000.

Compoziție

Cap

busuioc, salvie, ananas, lavanda, mandarina

inimă

pin, ferigi, muscata, iasomie

Fundație

lemn de santal, cedru, mușchi

zile
:
ore
:
minute
:
secunde