Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Extreme Blue - EDT

Brand: Michael Kors
În 2015, el a introdus un brand Michael Kors parfum numit Extreme Albastru. prospețime parfum pentru bărbați calciforme aceasta și energie. Cufundați-vă în tonuri de cardamom, piper roz, bergamot si… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

În 2015, el a introdus un brand Michael Kors parfum numit Extreme Albastru. prospețime parfum pentru bărbați calciforme aceasta și energie. Cufundați-vă în tonuri de cardamom, piper roz, bergamot si angelica în introducere. Inima este compusa din pelin, susan, chiparos și ienupăr, și în cele din urmă introduce chihlimbar și cașmir lemn.

Compoziție

Cap
cardamom, piper roz, bergamot, angelica
inimă
susan, pelinul, chiparos, ienupăr
Fundație
ambră, mosc cașmireză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde