Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Turquoise - EDP

Brand: Michael Kors
Renumitul parfum de Michaela Korse Turquoise. Ediție limitată pentru femei. parfum floral-acvatice este potrivit pentru serile timpurii mai calde, când soarele apune în spatele orizont și marginea… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Renumitul parfum de Michaela Korse Turquoise. Ediție limitată pentru femei. parfum floral-acvatice este potrivit pentru serile timpurii mai calde, când soarele apune în spatele orizont și marginea frumos portocaliu formează un mediu ideal împrospătare intim si placut.

Primul lucru pe care mirosul va fi crini, castraveti si var. Face inima împletește iasomie si orhidee sălbatice. Practic, te simți note marine proaspete, ambroxane, mosc si cedru.

Parfum Acesta a lansat în octombrie 2016.

Compoziție

Cap

crin, castravete, var

inimă

iasomie, orhidee sălbatice

Fundație

note marine, ambroxane, mosc, cedru