Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Miss Dior - gel de duș

Brand: Dior
Miss Dior Eau de Toilette este un parfum ușor, fără cusur, floral pentru femeile Dior . Este cunoscut ca un miros clasic conceput pentru uzura zilnica. La început, vă simțiți portocaliu roșu proaspăt… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Miss Dior Eau de Toilette este un parfum ușor, fără cusur, floral pentru femeile Dior . Este cunoscut ca un miros clasic conceput pentru uzura zilnica. La început, vă simțiți portocaliu roșu proaspăt. În inima ta, vei descoperi un ton mai delicat de cunoaștere, dominat de trandafiri, baza parfumului fiind făcută din patchouli.

Piața a fost lansată în 2013.

Compoziție

Cap
portocaliu roșu
inimă
Damascul a crescut, neroli, trandafirul bulgar
Fundație

Patchouli

Parametrii

Origine
Franceză