Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Dior Miss Dior - EDT

Codul produsului: pCI015

Dior Miss Dior - EDT

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Dior .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

DiorMiss Dior - EDT1492.83out_of_stock

Descriere:

Miss Dior Eau de Toilette este un parfum usor, floral-chypre pentru femei din marca Dior. Este cunoscut ca un parfum clasic conceput pentru uzura de zi cu zi. Încă de la început să vă simțiți note proaspete de neroli. În centrul cunoștințelor veți descoperi un ton mai moale, care este dominat de trandafiri, mirosul de bază este format din patchouli.

Parfumul original Miss Dior a fost lansat în 1947, acum prezintă un nou design, cu un indiciu de chiparos. Acesta a fost lansat în 2013.

Brand:

Dior

Compoziție

Cap : neroli
Inimă : trandafiri
Fundație : paciuli
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
32 692 de produse în ofertăx