Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Miss Wild - EDP

Brand: Joop! Cod: pJO055

Descriere

Miss Wild  pentru femei de la  brandul JOOP! parfum oriental, picant împachetat  într-un  seducator  flacon violet decorat  cu cranii metalice  La compoziția  unică a  acestui parfum  au participat Veronique Nyberg a Olivier Polge. Ca  si ediția pentru  bărbați Homme Wild, Miss Wild se deschide intr-un  mod nepoliticos și insolent, cu note picante de piper roz. Tonurile  cochete picante inițiale sunt  atenuate de aroma  dulce de vanilie, care  redau parfum ului note de caldura si finete. Notele de baza sunt subliniate de  rom,  tipic pentru seria Wild.  Romul seduce  și încălzieste  într-unn  mod special întreaga aroma și lasă pe  piele  o amprenta proaspetă  și îmbătătoare.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

piper roz

inimă

vanilie

Fundație

rom

Produkt je také v sekcích

Brand: Joop!

Designer de Wolfgang Joop este german forța creatoare a uneia dintre cele mai de succes imperiile lumea modei, parfumuri, bijuterii și ceasuri. Brandul Joop! Exprimă o spontaneitate unică, imaginație, libertate și respingerea tradițiilor înrădăcinate, fără a nega un respect profund pentru estetica, istorie și clasicism. Este avant-garde, provocatoare, senzuala, optimist, jucaus, modern și plin de culoare.

Joop!
zile
:
ore
:
minute
:
secunde