Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Modern Muse Chic - EDP

Brand: Estée Lauder
Estee Lauder Modern Chic Muse este un simbol al frumuseții feminine, naturalete si seducătoare. În compoziția originală, veți simti  prune dulci și flori delicate. Tonuri de lemn… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Estee Lauder Modern Chic Muse este un simbol al frumuseții feminine, naturalete si seducătoare. În compoziția originală, veți simti  prune dulci și flori delicate. Tonuri de lemn pretios da compoziției o nota de lux oriental și. Bucurați-vă de o notă de lux si frumusete de parfum pentru femei Estee Lauder Modern Chic Muse.

Parfumul original, modern Muse Chic a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

Artemisia, prune

inimă

crin, iasomie, tuberoza

Fundație

labdanum, vanilie, lemn de agar, cașmir, piele de căprioară, mosc, patchouli, abanos