Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Modern Muse Eau De Rouge - EDT

Brand: Estée Lauder
Modern Muse Eau De Rouge de Estee Lauder brand este curat parfum, proaspete, învelite în acorduri de roz. Parfum care te va uimi prima prospețime de primăvară, frumusețea naturală și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Modern Muse Eau De Rouge de Estee Lauder brand este curat parfum, proaspete, învelite în acorduri de roz. Parfum care te va uimi prima prospețime de primăvară, frumusețea naturală și puritatea. Mirosurile de zmeura dulce, care se combină cu un dram de tonuri de verde. Inima parfumului Modern Muse Eau de Rouge plin de arome seducătoare de trandafir, magnolie și iasomie. Atinge lemn, vanilie si vetiver se inchide aceasta compozitie magnifica.

Compoziție

Cap

tonuri de verde, coacăze, piper, zmeură, cassia

inimă

magnolie, trandafir, iasomie

Fundație

ambrette, vetiver, vanilie, note lemnoase