Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mon Guerlain - gel de duș

Brand: Guerlain
Faces nou parfum oriental lemnoase din casa Guerlain a fost selectat Angelina Jolie. Parfum proiectat de parfumier de renume mondial Thierry Wasser, care a fost inspirat de senzualitate, emoțiile și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Faces nou parfum oriental lemnoase din casa Guerlain a fost selectat Angelina Jolie. Parfum proiectat de parfumier de renume mondial Thierry Wasser, care a fost inspirat de senzualitate, emoțiile și visele femeilor. Parfum te încântă la notele care încep de lavandă, care este amestecat cu parfumul delicat de iasomie. Practic, vei fi incantat lemn de santal si vanilie.

Parfumul a fost lansat în martie 2017.

Compoziție

Cap

Lavandă p>

inimă

iasomie Araba

Fundație

lemn de santal australian, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză