Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mon Jasmin Noir - EDP

Brand: Bvlgari
Bvlgari  prezinta parfumul pentru dame  Mon Jasmin Noir - care te cheama la o excursie neobișnuită în lumea Jasmin Noir. Acest parfum este personificarea celei mai &nbsp… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Bvlgari  prezinta parfumul pentru dame Mon Jasmin Noir - care te cheama la o excursie neobișnuită în lumea Jasmin Noir. Acest parfum este personificarea celei mai  strălucitoare părți de  esență de  flori de iasomie, care redau întregii colecții   Jasmin Noir o  atingere delicată a naturii sclipitoare. Mon Jasmin Noir este dedicat in special fetelor  tinere și seducătoare  sau femeilor care dezvăluie adevărata sa natură prin temperamentul său. Sunt capabile  să păstreze toată  frumusete rafinată și irezistibilă și senzualitate intuitivă. Toate acestea oferă împreună o artă fascinantă a  jocului  senzual,  care se măreste  prin  tonurile spumante ale  parfumului.

Flaconul  este dedicat   claritatii  și feminitatii  prin liniile netede și transparente cu  reflexii jucaușe. Un amestec de prospețime și stil, împreună cu sticla transparentă crează  un întreg coordonat, încoronat cu capacul  de lux și un pandantiv  auriu cu  logo-ul gravat Bvlgari un  simbol original al esenței prețiose de  spirit. Fundul netezit   flaconului  este un omagiu casei de bijuterii Bvlgari, deoarece este aidoma pietrelor prețiose.

Parfumul  a fost lansat în anul 2011.

Compoziție

Cap

citrice, crin din vale

inimă

iasomie

Fundație

mosc, patchouli, lemn de cedru si nuga

Parametrii

Origine
Italiană