Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Presence D`Une Femme - EDT

Brand: Mont Blanc
Presence D´une Femme este primul parfum  de marca   Mont Blanc. Femeie care foloseste acest parfum este extrem de elegantă apreciază luxul  și întotdeauna alege lucrurile  care au valoare și spirit.… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Presence D´une Femme este primul parfum  de marca  Mont Blanc. Femeie care foloseste acest parfum este extrem de elegantă apreciază luxul  și întotdeauna alege lucrurile  care au valoare și spirit. Este  femeia  care a ajuns la  succes datorita  încrederii  în sine, credința în obiectivele sale  și inteligența sa. Designul  flacon este elegant,  de lux  și fin  - acesta este subiectul percepției estetice contemporane.

Parfumul  a fost lansat în 2002.

Compoziție

Cap

frunze de ananas, mandarine, piper

inimă

Cyclamen, orhidee

Fundație

lemn de santal, lemn de trandafir, vanilie, patchouli

Parametrii

Origine
Franceză