Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  |

Presence D`Une Femme - EDT

Brand: Mont Blanc Cod: pMB003
Variante produs (3):

Descriere

Presence D´une Femme este primul parfum  de marca  Mont Blanc. Femeie care foloseste acest parfum este extrem de elegantă apreciază luxul  și întotdeauna alege lucrurile  care au valoare și spirit. Este  femeia  care a ajuns la  succes datorita  încrederii  în sine, credința în obiectivele sale  și inteligența sa. Designul  flacon este elegant,  de lux  și fin  - acesta este subiectul percepției estetice contemporane.

Parfumul  a fost lansat în 2002.

Compoziție

Cap

frunze de ananas, mandarine, piper

inimă

Cyclamen, orhidee

Fundație

lemn de santal, lemn de trandafir, vanilie, patchouli

Parametrii

Origine
Franceză
Brand: Mont Blanc

Compania Mont Blanc a fost născut în 1906. La crearea sa trei oameni în picioare. Antreprenor Claus Johannes Voss, Christian Lausen și dealer Wilhelm Dziambor. În 1913 compania a introdus un personaj care a reprezentat steaua albă pe o bază circulară negru. Primul magazin a fost deschis în Hamburg în 1919, în cazul în care clienții pot alege dintr-o gamă largă de modele originale. Inițial, Mont Blanc produs de cea mai stilouri de lux de calitate. În 1952, deja sub acest brand pot fi găsite nu numai pen-ul, dar și accesorii de moda, articole din piele și ceasuri. Toate produsele de marca Mont Blanc vine într-o ediție limitată pentru client să-și piardă un sentiment de unicitate. În 1995 a deschis un butic în New York și apoi în alte țări din întreaga lume. În 2001, el a intrat Mont Blanc pe piață cu propria noastră serie de mirosuri. Parfum Mont Blanc ca compoziția sa ca unic și original de produse la fel de atent detaliate și sofisticate. Mai degrabă, opere de artă. Parfum marca Mont Blanc este caracterizat prin lux si eleganta atemporala.

Mont Blanc
zile
:
ore
:
minute
:
secunde