Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aoud Forest - EDP

Brand: Montale
Aoud Forest este un parfum floral-lemnos pentru bărbați. Capul este format din mușcate, lemn de guaiac, bergamotă, inima este formată din lemn de trandafir și lemn de tec, iar la bază veți găsi mosc… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Aoud Forest este un parfum floral-lemnos pentru bărbați. Capul este format din mușcate, lemn de guaiac, bergamotă, inima este formată din lemn de trandafir și lemn de tec, iar la bază veți găsi mosc și lemn de agar. Nasul acestui parfum este Pierre Montale.

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2009.

Compoziție

Cap

apă de mare, mosc, lămâie, grapefrut

Inimă

rozmarin, trandafir

Fundație

ghimbir, lemn de agar, chihlimbar gri