Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Forever - EDT

Brand: Moschino
parfum proaspat si senzual cu coardă fougerovým modern, care oferă o surpriză. Se deschide tonurile ei luminoase și Breezy kumquatu, bergamot si anason stelat. Inima poarta armonii vibrante compuse… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

parfum proaspat si senzual cu coardă fougerovým modern, care oferă o surpriză. Se deschide tonurile ei luminoase și Breezy kumquatu, bergamot si anason stelat. Inima poarta armonii vibrante compuse din salvie, boabe de tonka si piper negru. Fundația aduce notă masculină și intensă de vetiver, care se adaugă la notele de caldura seducatoare mosc si lemn de santal. flacoanelor geometrică simplă de sticlă transparentă în sine neagă ADN-ul Moschino: un clasic, dar îi lipsește foarte mic "truc". Acesta este un logo-argintie în formă de capac, care întruchipează iconic casa de moda detalii Moschino.

Parfum a fost lansat în 2011.

Compoziție

Cap

anason stelat, bergamot, kumquat

inimă

salvie, boabe de tonka, piper negru

Fundație

lemn de santal, mosc, vetiver

Parametrii

Origine
Italiană

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde