Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cesare Cedar Wood de Cesare Cedar Wood - mirosul in masina

Papusa Cesare Cedar Wood de Cesare Cedar Wood conține uleiuri esențiale speciale pentru a parfuma masina timp de până la 3 luni. Lupta cu mirosuri neplăcute , cum ar fi fumul de țigară și plăcut… Descriere și parametrii

Descriere

Papusa Cesare Cedar Wood de Cesare Cedar Wood conține uleiuri esențiale speciale pentru a parfuma masina timp de până la 3 luni. Lupta cu mirosuri neplăcute , cum ar fi fumul de țigară și plăcut improspateze aerul. Ea nu conține alcool. Papusa atarna doar ručičkama la ventilator masina.

Compoziție

Cap

portocala, lamaie, iasomie, trandafir

inimă

rozmarin, lavanda, salvie, tonuri de mare

Fundație

paciuli, iasomie, rășini