Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

My Burberry - EDT

Brand: Burberry
Londra, moda și parfumul unei grădini de flori cu ploaie, toate prezentând parfumul My Burberry pentru femei. Parfum simbolizează o femeie modernă care iubește moda, stilul și vrea să se simtă… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Londra, moda și parfumul unei grădini de flori cu ploaie, toate prezentând parfumul My Burberry pentru femei. Parfum simbolizează o femeie modernă care iubește moda, stilul și vrea să se simtă natural în fiecare zi. Farmecul britanic a fost surprins de modelele Kate Moss și Cara Delevingne într-o campanie publicitară.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

lamaie copac floare, mazăre dulce

inimă

bujor, frezie, floare de piersic

Fundație

mosc, mușchi, trandafiri damasc