Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

My NY - EDP

Brand: DKNY
Colecția de parfumuri DKNY Donna Karan, după numeroase ediții DNKY fie delicios si editie limitata DNKY vară, care a fost inspirat de zile calde din New York, a lansat un nou parfum in forma de inima… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Colecția de parfumuri DKNY Donna Karan, după numeroase ediții DNKY fie delicios si editie limitata DNKY vară, care a fost inspirat de zile calde din New York, a lansat un nou parfum in forma de inima. Este un parfum care are ca scop să exprime spiritul urban contemporan din orașul ei iubit. DKNY parfum campanie publicitară meu NY însoțește cantareata populare, compozitoare si actrita Rita Ora.

Donna Karan se referă la cuvintele lui Rita Ora, care a spus că noul parfum este la fel de "energie curată într-o sticlă". Campania TV și print a fost implementat la Times Square, în spatele căreia se află un fotograf Francesco Carrozzini.

Noul meu parfum DKNY NY Trudi Loren a fost dezvoltat în colaborare cu IFF. Notele de top ale compoziției oferă un amestec de zmeura, piper roz și rășini. Parfum inima ascunde iasomie, frezie si iris senzuale. De bază include patchouli, ambra, mosc si vanilie.

Parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

Rășină, piper roz, zmeura

inimă

iris, frezie, iasomie

Fundație

ambră, mosc, vanilie, patchouli