Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Naomi Campbell - EDP - REDUCERE - cutie șifonată

Brand: Naomi Campbell Cod: pXSLEVA337

Descriere

Naomi Campbell parfum este conceput pentru femeile care doresc să aibă succes și independent. Ei cunosc scopurile lor de viață pe care doresc să realizeze, emit sex appeal irezistibil și sunt bucuros că este tandru îngrijit de ei.

Forma înaltă, subțire, unic, contemporan, erotică și senzuală a sticlei este realizat din sticlă transparentă netedă. litere negre elegante pe sticla constă dintr-un nume care este cunoscut peste tot în lume. Sticla este apoi tep închis într-o culoare de bronz minunat lucios (doamnelor simbolizând pictat unghie).

Parfum a fost lansat în 1999.

Compoziție

Cap

ardei rosu, bergamota italiana, cactus, anason

inimă

iasomie, magnolie, orhidee, alb piersic

Fundație

lemn de santal, cedru, vanilie, ambră

Produkt je také v sekcích

Brand: Naomi Campbell

Într-un moment când Naomi Campbell a strălucit pe spectacolele de moda internationale, supermodelul cuvânt există încă. Acesta a fost primul dintr-o nouă generație de modele de top: sexy, misterios, modern și excepționale. Frumusețea captivantă fiarei a predestinat pentru a deveni primul model negru clerul piele recuperează pe prima pagină a Vogue franceză și britanică și a asigurat succesul ei international. În colaborare cu Cosmopolitan Cosmetics Naomi în toamna anului 1999 am reușit să creeze ceva, după ce ce a vrut mult timp - primul său parfum care surprinde puterea hipnotică de atractivitate de sex feminin. Scent seducatoare si irezistibil ca ea este însăși.

Despre Naomi si arome, care ascunde numele său sonor pentru a afla mai multe în nostru revista.

Naomi Campbell
zile
:
ore
:
minute
:
secunde