Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Naomi Campbell - EDT - REDUCERE - cutie deteriorată

Naomi Campbell parfum este conceput pentru femeile care doresc să aibă succes și independent. Ei cunosc scopurile lor de viață pe care doresc să realizeze, emit sex appeal irezistibil și sunt bucuros… Descriere și parametrii

Descriere

Naomi Campbell parfum este conceput pentru femeile care doresc să aibă succes și independent. Ei cunosc scopurile lor de viață pe care doresc să realizeze, emit sex appeal irezistibil și sunt bucuros că este tandru îngrijit de ei.

 

Forma înaltă, subțire, unic, contemporan, erotică și senzuală a sticlei este realizat din sticlă transparentă netedă. litere negre elegante pe sticla constă dintr-un nume care este cunoscut peste tot în lume. Sticla este apoi tep închis într-o culoare de bronz minunat lucios (doamnelor simbolizând pictat unghie).

Parfum a fost lansat în 1999.

Compoziție

Cap

ardei rosu, bergamota italiana, cactus, anason

inimă

iasomie, magnolie, orhidee, alb piersic

Fundație

lemn de santal, cedru, vanilie, ambră