Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Narciso - EDP

Narciso de Narciso Rodriguez este un parfum floral-lemntic pentru fete și femei care iubesc parfumul mai distinctiv și de durată. Lasă-te să fii dus prin combinarea trandafirilor și bujorilor în… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Narciso de Narciso Rodriguez este un parfum floral-lemntic pentru fete și femei care iubesc parfumul mai distinctiv și de durată. Lasă-te să fii dus prin combinarea trandafirilor și bujorilor în introducere. În cele din urmă, vetiver și lemn de cedru fixează mirosul.

Compoziție

Cap

trandafir alb, gardenie

inimă

mosc

Fundație

vetiver, extract de lemn de cedru, cedru alb