Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Narciso - EDT

Apă de toaletă de la Narciso Rodriguez Narciso brand este un parfum floral-lemnos pentru fete si femei care iubesc pronunțată și parfum de lungă durată. Răsfățați-vă într-o combinație de trandafiri… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Apă de toaletă de la Narciso Rodriguez Narciso brand este un parfum floral-lemnos pentru fete si femei care iubesc pronunțată și parfum de lungă durată. Răsfățați-vă într-o combinație de trandafiri si bujori de la începutul ... în cele din urmă a stabilit mirosul de vetiver si lemn de cedru.

Compoziție

Cap
bujor, trandafir bulgăresc
Inimă
mosc
Fundație
vetiver, cedru, extract de cedru alb