Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Narciso - EDT

Brand: Narciso Rodriguez Cod: pNA013
Variante produs (1):

Descriere

Apă de toaletă de la Narciso Rodriguez Narciso brand este un parfum floral-lemnos pentru fete si femei care iubesc pronunțată și parfum de lungă durată. Răsfățați-vă într-o combinație de trandafiri si bujori de la începutul ... în cele din urmă a stabilit mirosul de vetiver si lemn de cedru.

Compoziție

Cap
bujor, trandafir bulgăresc
Inimă
mosc
Fundație
vetiver, cedru, extract de cedru alb

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez a fost născut în 1961 în New Jersey. A absolvit Școala de Design din New York si a inceput sa se dezvolte de la cariera Donna Karen si apoi la Calvin Klein și Cerrutiho la care sa dezvoltat foarte mult stilul său și a devenit un trend fierbinte în tânăra generație. În prezent, parfumuri de marca foarte popular printre celebritati din lume. Încercați mirosul de brand prea!

Narciso Rodriguez
zile
:
ore
:
minute
:
secunde