Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nautic Spirit - apă după ras

Brand: Baldessarini
Baldessarini Nautic Spirit este un parfum pentru un adevărat aventurier. O compoziție parfumată pentru indivizii care iubesc adrenalina și aroma mărăcitoare a mării. O aromă interesantă și intensă cu… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Baldessarini Nautic Spirit este un parfum pentru un adevărat aventurier. O compoziție parfumată pentru indivizii care iubesc adrenalina și aroma mărăcitoare a mării. O aromă interesantă și intensă cu care vă puteți bucura de o relaxare adecvată în activitățile de zi cu zi. Combinația de arome care vă interesează.

Lansat în 2014.

Compoziție

Cap

passionfruit, tonuri marine, mango

inimă

ghimbir, curry, cardamom

Fundație

mosc, patchouli, lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde